Додай екологію до своїх інвестицій в Україну! 👊🇺🇦  Підтримай наш план на 2024 рік →

Наші батарейки знялись у кіно!

Наші батарейки знялись у кіно!! Та ще й в якому — ми навіть не думали, що в Україні знімають фільми зі спецефектами такого рівня!

Уже 30 серпня в кінотеатрах стартує показ сімейного фантастичного фільму «Бобот та енергія всесвіту» — унікальної пригодницької стрічки українського режисера Максима Ксьонди.


Беріть дітей у кіно, та відправляйтесь разом рятувати світ від техногенної катастрофи разом з головним героєм Вадиком, 12-річним бойскаутом із дитячого табору. Вадик не хотів нести відповідальність за свої вчинки, а згодом…

«Наші хлопці, не переймаючись, зрізають трансфорну будку, залишаючи людство без електрики, та впарюють її інопланетянам під виглядом ходячої, в обмін на вічні батарейки. Це спроба поглянути на реальність під невеликим кутом. Одномоментна вигода з величезними негативними наслідками, та образ людини, яка пилить гілку, на який сидить — це дуже характерно для нас».

Чи вдасться Вадику змінитись та змінивши себе — врятувати світ?
Подивимось разом!


Цікаві факти про стрічку:
— саундтрек до фільму «Друга новина» створили ТНМК! (один із головних образів фільму, ходяча трансформаторна будка, вперше з’явився в кліпі ТНМК «Новина» у 2010 році)
— комп’ютерна графіка складає 50% фільму
— важливу роль у створенні графіки Енергетичної станції, яка формує захисний щит Землі, зіграла компанія «Укренерго». Співробітники та інженери компанії допомогли це все придумати
— в кожній сцені, де є технічні пристрої, а також в кадрах, де головний герой летить по трубопроводу в космічному кораблі прибульців — використані батарейки від Батарейки, здавайтеся!

У Києві квиток на кіно можна отримати в розіграші БЕЗКОШТОВНО, якщо здати сміття на переробку та написати про це пост!
Умови тут: https://www.facebook.com

Офіційна сторінка фільму — The Bobot


Запитуйте квитки в кінотеатрах країни!